A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

Календар знаменних і пам'ятних дат в Україні на 2023 рік

Календар знаменних і пам'ятних дат

в Україні на 2024 рік

 

 

Як добре, що на світі існує календар – він щоразу нагадує нам про цікавинки, історичні події в датах, іменинників, знаменитостей, людей розмаїтих професій, звичаї й традиції. Чудово, що календар не дає нам забути, яким барвистим і різнобічним може бути кожен рік, як багато на світі тем і проблем і на що варто звернути увагу.

Дні в календарі складаються у чудове намисто вражень. Яким буде це намисто, обираємо ми самі. Власне, наше життя цікаве тим, що постійно повторюється і щоразу в новому форматі. Людина живе тоді, коли вміє дивуватись і бачити світ довкола.

Дата: від до Скинути

Свята та пам'ятні дати України в квітні 2024 р.

Календар свят і пам'ятних дат місяця виглядає так: 1 квітня - День сміху. 2 квітня - Всесвітній день поширення інформації про проблему аутизму, Міжнародний день дитячої книги. 4 квітня - Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, Міжнародний день інтернету, День веб-майстра. 7 квітня - День геолога, Всесвітній день здоров'я. 11 квітня - Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів. 12 квітня - День працівників ракетно-космічної галузі України, Всесвітній день авіації та космонавтики. 15 квітня - День карного розшуку. 17 квітня - День працівників пожежної охорони (День пожежної охорони). 18 квітня - Міжнародний день пам'яток і визначних місць, День пам'яток історії та культури. 20 квітня - День довкілля, День подяки волонтерам. 22 квітня - Міжнародний день Матері-Землі (День Землі). 23 квітня - Всесвітній день книги та авторського права, Всеукраїнський день психолога. 24 квітня - Міжнародний день секретаря. 26 квітня - Міжнародний день пам'яті жертв радіаційних аварій і катастроф (Міжнародний день пам'яті про чорнобильську катастрофу), Всесвітній день інтелектуальної власності. 27 квітня - Всесвітній день ветеринара. 28 квітня - День працівників швидкої медичної допомоги, Всесвітній день охорони праці. 29 квітня - Міжнародний день танцю. 30 квітня - День прикордонника.

10:14 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора