A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

Перше кадрове призначення

Дата: 27.03.2023 08:33
Кількість переглядів: 15


 

23 березня 2023 року на черговому засіданні уряду призначено директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяну Вакуленко, яка раніше обіймала посаду заступниці директора УЦОЯО.

«Першим моїм кадровим рішенням стало врегулювання ситуації з посадою директора Українського центру оцінювання якості освіти. Вчора я відкликав подання, що було внесено до Кабінету Міністрів раніше, та виніс на розгляд кандидатуру Тетяни Вакуленко. Сьогодні КМУ одностайно підтримав призначення. Дякую прем’єр-міністру та колегам», – зазначив міністр освіти і науки України Оксен Лісовий.

Тетяна Вакуленко має ступінь магістра з математики, який здобула у Харківському національному педагогічному університеті імені Г. С. Сковороди. Також має науковий ступінь кандидатки педагогічних наук, вчене звання доцентки.

Майже 10 років викладала в закладах загальної середньої та вищої освіти.

Із 2010 року працювала в Українському центрі оцінювання якості освіти на посадах провідної фахівчині наукового відділу, начальниці відділу досліджень та аналітики, а з 2018 року — заступниці директора.

Національна координаторка міжнародного дослідження якості освіти PISA, радниця міжнародного моніторингового дослідження соціально-емоційних навичок (ДоСЕН), співавторка Стратегії розвитку освітніх оцінювань у сфері загальної середньої освіти в Україні до 2030 року», членкиня Консультативної ради з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти при Президентові України.

Авторка численних публікацій з питань міжнародних і вітчизняних освітніх оцінювань.

Нагороджена відзнаками Міністерства освіти і науки України, прем’єр-міністра України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора