A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

Засідання НМР

Дата: 30.03.2023 08:36
Кількість переглядів: 11

29 березня 2023 року у режимі онлайн відбулося чергове засідання навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Полтавській області.

Засідання відкрила директор НМЦ ПТО у Полтавській області Ірина Долина.

Про плідну співпрацю закладу професійної (професійно-технічної) освіти та роботодавців розповів директор Вищого професійного гірничо-будівельного училища Василь Сулима.

Про методичний супровід профорієнтаційної роботи у закладах професійної (професійно-технічної) освіти доповіла Лідія Левада, методист НМЦ ПТО у Полтавській області.

Наталія Бойко, методист установи, поінформувала присутніх про оновлення змісту підготовки кваліфікованих робітників у відповідності до Державних освітніх стандартів та стан розробки робочих навчальних планів ЗП(ПТ)О області.

Про дуальну освіту як фактор наближення професійно-практичної підготовки до умов регіонального виробництва розповіла Ольга Скірська, заступник директора з навчально-виробничої роботи Професійно-технічного училища №26 м. Кременчука.

Раїса Рафальська, методист ДНЗ „Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського”, докладно розповіла про особливості підготовки кваліфікованих кадрів сільськогосподарського виробництва.

На виконання рішення навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Полтавській області від 06.10.2022 року Лідія Левада, методист установи, презентувала Книгу пам’яті полеглих за Україну випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Полтавської області. Частина ІІ. 2021-2022 роки.

По завершенню засідання було прийняте рішення навчально-методичної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора