A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

ТИЖДЕНЬ ПРЕДМЕТУ СПЕЦТЕХНОЛОГІЇ (Технологія ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин)

Дата: 13.11.2023 08:52
Кількість переглядів: 5

З 6 листопада по 10 листопада у ДНЗ «Електрорадіотехнічний ліцей міста Полтава» пройшов тиждень предмету «Спецтехнологія (Технологія ремонту та обслуговування ЛОМ)»

Електромеханіки з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин – це фахівці, які володіють знаннями та навичками у сфері комп’ютерної техніки, а також спеціалізуються на її ремонті та обслуговуванні.

У рамках тижня предмету «Спецтехнологія» здобувачі освіти спеціальності «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин» мали змогу відчути себе у ролі майстрів.

   

Протягом тижня здобувачі освіти готували цікаві доповіді в області власних інтересів, презентували власні напрацювання та дослідження.

 

Виконували різнорівневі завдання, тестували діагностичні програми, знайомилися із комп’ютерною та оргтехнікої, відвідували сервісні центри міста, знайомилися із професією з перших вуст.

 

Комп’ютерна техніка на даний час досягла в своєму розвитку настільки високого рівня, що перетворилась в одну з важливих сторін діяльності людини. Галузь застосування комп’ютерної техніки охоплює практично всі сфери діяльності людини. Для сучасної людини – будь-якого напряму професійної діяльності – без знання основ комп’ютерної техніки уява про навколишній світ була б неповною. Комп’ютер розширює наш світогляд, відкриває доступ до мережі інформації, впливає на демократизацію спілкування. Вміння користуватись комп’ютером уже не можна вважати прерогативою вузького кола спеціалістів.

Підсумовуючи тиждень, відокремлюємо наступне – здобувачів освіти спеціальності «Електромеханік з ремонту та обслуговування ЛОМ», без перебільшень, можна вважати професіоналами своєї справи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора