A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

Заняття з мінної безпеки

Дата: 25.01.2023 10:18
Кількість переглядів: 36

В умовах воєнного стану найголовніше зберегти життя та здоров’я кожного українця. Небезпека може бути там, де її не чекаєш, адже територія України забруднена вибухонебезпечними предметами та боєприпасами.

Аби уникнути нещасних випадків та навчити учнів відрізняти попереджувальні знаки, знати правила поведінки та, головне, слідувати їм, 24 січня було проведене заняття з мінної безпеки за участю фахівця тренінгового центру ГУНП в Полтавській області та керівника  ГО «Центр спеціальної підготовки «СКІФ» Сергія Чепіжного.

Учням були надані поради як відрізняти вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватись, які знаки про них попереджають та які правила безпечної поведінки потрібно вживати, якщо побачив міну чи боєприпас. 

Вивчили три основні правила, які допоможуть вберегти себе, рідних та друзів від небезпеки: «Не підходь!», «Не чіпай!», «Зателефонуй 101!».

Сергій Чепіжний розповів технічні деталі мін, познайомив з маркувальними знаками та відповів на чимало запитань від зацікавлених темою учнів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора