A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

Що прочитати підлітку. Василь Теремко

Дата: 15.11.2023 11:29
Кількість переглядів: 18

Василь  Іванович Теремко

Василь Іванович Теремко народився 1956 року на Івано-Франківщині.

1978 року закінчив філологічний факультет Чернівецького університету.

Працював завідувачем відділу районної газети в Теребовлі, редактором обласної молодіжної газети «Ровесник» у Тернополі, першим заступником головного редактора газети «Киевские ведомости», а також на організаційній роботі.

Завідувач кафедри видавничої справи та редагування Інституту журналістики Київського університетудоцент. Викладає дисципліни: основи медіапродюсування, видавничий бізнесредакторська майстерністьвидавничі стандартиекономічна проблематикакопірайтинг.

Перший віце-президент Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів.

16 весна : повість.

Дуже буйно увірвалася їхня шістнадцята весна. Непросто збагнути себе вже інакшими, дати лад емоціям і втриматися від звички по-дитячому перекушувати недитячі проблеми. Життя спонукає до вчинків. А вони ще такі, якими є їхні відчуття, розуміння обставин і стосунки з дорослими на різних дорогах. Дехто вже дивиться на все згори. Хтось зосереджений на переживаннях і звідти спостерігає за всім. А ще хтось застряв у наївності. У пошуках себе вони продираються крізь проблеми, травмуються і стають сильнішими. Починають усвідомлювати свою дорослість, долають себе колишніх – і це найбільші їхні перемоги. Пробудження чоловічого змушує хлопців думати не тільки про футбол, а й про те, що в країні війна. А сила жіночого вчить дівчат дослухатися до порухів своєї душі й відчувати несказане. Шістнадцята весна насилає закоханість, пізнавання чогось дивного в собі і відкриває жадану близькість. Ця весна вперто робить своє…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора