A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

Перукар (перукар модельєр). Манікюрник

Дата: 06.04.2023 11:44
Кількість переглядів: 38

ДНЗ ЕРТЛ м. Полтави запрошує на навчання по професії «Перукар».  Учні отримують стипендію. Навчання безкоштовне. Кожен бажаючий може здобути професію, щоб в майбутньому працювати у салоні краси. Навчання відбувається в гарних умовах. Майстерня обладнана за останніми вимогами часу. Досвідчені викладачі і майстри допомагають учням розкрити свій творчій потенціал, стати справжнім експертом з краси. Зусиллями фахівців закладаються глибокі теоретичні знання.

Особлива увага приділяється практиці. Студенти за час навчання оволодівають прийомами й методами з виконання жіночих та чоловічих стрижок, вивчають важливі закони колористики та фарбування. Практикують усі види зачісок: від елементарної повсякденної укладки до епатажної подіумної зачіски.

 

Професія «Манікюрник» - одна з найсучасніших професій нашого часу. Манікюрниця проводить догляд за шкірою рук, чистку і поліровку нігтьової пластини. Велике значення для краси та здоров'я людини має гігієнічний догляд за руками і надання їм привабливого вигляду.

Без манікюру людство вже не уявляє своє існування, адже це не лише естетична краса, а ще й здоров’я. З кожним роком тенденції нігтьового сервісу набувають все більшої популярності, з’являються нові техніки, мода постійно змінюється, а сучасні тренди та можливості не обмежують у фантазії. Люди, які професійно володіють цією творчою професією - справжні чарівники.

Манікюрник виконує гігієнічне чищення та обробку нігтів та рук, придає бажану форму нігтям, покриває їх лаком, наклеює штучні нігті, робить нарощення, укріплення, декоративне оздоблення та художнє оформлення нігтів, підбір кольорів та дизайну, робота з різними матеріалами та інструментами.

ПІД ЧАС НАВЧАННЯ  ви ОПАНОВУєте:

  1. гігієнічний манікюр;
  2. масаж та SPA – догляд за шкірою рук та нігтів;
  3. моделювання нігтів гелем та акрилом;
  4. корекцію штучних нігтів;
  5. художній розпис лаком та акриловими фарбами.

Одним з головних переваг професії є те, що це може бути незалежною професією, яка може бути виконувана в домашніх умовах або у вигляді часткової зайнятості. Крім того, професія манікюрника може бути високооплачуваною, особливо якщо майстер має велику клієнтську базу та гарну репутацію.

Отже, професія манікюрника є дуже цікавою та різноманітною, яка надає можливість розвивати творчість, навички спілкування та забезпечує гнучкість у роботі.

Запрошуємо пізнати професію манікюрника разом з нами.

Термін навчання на базі 9 класів - 2 роки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора