A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ЕЛЕКТРИКІВ ДО ПРАКТИКИ

Дата: 20.11.2018 13:25
Кількість переглядів: 14

20 листопада 2018 року за ініціативи НМЦ ПТО у Полтавській області на базі ДПТНЗ «Полтавський професійний ліцей транспорту» відбувся тренінг з Надання першої долікарської допомоги і взаємодії в надзвичайних ситуаціях для викладачів предмета «Захист Вітчизни» закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Заняття проводив спільно зі своїми колегами голова громадської організації «Вороскоп» Юденко Дмитро Анатолійович. 

Викладач Мороз Євгенія Анатоліївна стала активним учасником цього тренінгу. Протягом 5 годин відпрацьовували тактичні завдання: підхід до пораненого, накладанни джгуту, турнікету або підручного засобу для зупинки критичної кровотечі; стабілізація та евакуація поранених в більш безпечне місце; огляд пораненого за допомогою пальпації.

Представники Громадської організації поділились досвідом виготовлення власноруч навчальних макетів, застосування підручних засобів для надання допомоги постраждалому. 

Захід сприяв підвищенню фахової компетентності викладачів, вдосконаленню вмінь і навичок надання долікарської допомоги. Учасники отримали сертифікати та позитивні емоції від спілкування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора