A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

Онлайн урок доброти до Міжнародного дня людей з інвалідністю «Ангел з одним крилом»

Дата: 03.12.2022 13:47
Кількість переглядів: 33

Усі ми звикли до слів «толерантність», «рівні права», «соціальний захист»… Та насправді ми навіть не маємо уявлення про спектр проблем, з якими стикаються люди, що відрізняються від середньостатистичного громадянина нашої держави. Зустрічаючи на вулиці інваліда на милицях або у візку, чи замислюємось ми над його непростою долею? А що цим людям потрібно? Доброта, милосердя і розуміння. Доброта і милосердя – два крила,  на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.

Практичний психолог ліцею Вербова Ю.В. в рамках акції «16 днів проти насильства» провела тематичний онлайн урок доброти до Міжнародного дня людей з інвалідністю «Ангел з одним крилом».

Ангел з одним крилом

Отже, доброта – це уміння співчувати іншій людині, відгукуватися на її горе, яке може спіткати кожного з нас, це милосердя по відношенню до того, хто потребує допомоги, це добре ставлення до всіх людей.

Доброта людини – у її погляді, лагідних очах, щирій усмішці. А ще й в доброму привітному слові. Часом нам так не вистачає його! Кажуть, що словом можна і поранити боляче, якщо воно зле і безсердечне, і вилікувати, оживити, якщо воно чуйне та сповнене безмежної доброти. Отже давайте будемо уважнішими один до одного і приходити на допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора