A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Електрорадіотехнічний ліцей
місто Полтава

НОВІ НАДХОДЖЕННЯ.

Дата: 19.11.2020 14:08
Кількість переглядів: 159

БІБЛІОТЕКА НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

ОТРИМАЛА НОВУ ЛІТЕРАТУРУ.

З ЯКОЮ Я ВАМ ПРОПОНУЮ ОЗНАЙОМИТИСЯ.

  1. Н.А.Горбатюк,О.І. Зінченко, Г.І.Откидач.  Основи перукарської  справи.

 

В підручнику систематизовано матеріали з перукарської справи: організація роботи перукарень; інструменти, пристосуваня та елекрообладнання перукарень; складові процесу обслуговування; основні прийоми стрижки; технологія базових стрижок, фарбування та укладання волосся; основи конструювання та моделювання зачісок; виготовлення постижерних виробів.

 

  1. А.М. Гуржій, С.К. Мещанінов, А.Т. Нельга, В.М.Співак. Електротехніка та основи електроніки.

 

 

  1. Анатолій Попов, Тетяна Пахар, Олександр Паржицький, Ганна Шулепіна. Основи слюсарної справи.

 

Мета посібника – ознайомити  з основними слюсарними  операціями та прийомами їх виконання. У видані детально описано базове обладнання, інструменти та пристрої, які використовують фахівці слюсарної справи, подано основи стандартизації та відомості про матеріали у слюсарній роботі.

Значна кількість ілюстрацій та доступний виклад текстового матеріалу дає змогу користуватися посібником учням з особливими освітніми потребами.

 

  1. І.В. Гуменюк, О.В. Гуменюк, В.В. Паржицький. Технологія механоскладальних робіт.

 

У підручнику розглянуто технологічні питання механоскладальних    робіт, організації складального виробництва, контроль якості виробів, способи складання рознімних і нерознімних зєднань деталей, механізмів  передачі йперетворення руху. Описано інструменти, пристрої та обладнання, які використовують під час виконання механоскладальних робіт. Наведено дані про засоби вимірювання і контролю, механізацію та автоматизацію процесів складання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора